BDC d.o.o. je tvrtka specijalizirana za poslovno savjetovanje u vezi s pridobivanjem bespovratnih sredstava iz Europskih strukturnih i investicijskih (ESI) fondova ili nacionalnih izvora, odnosno razvoja investicija i stjecanja olakšica koje proizlaze iz ulaganja te za političko savjetovanje političkih aktera ili onih koji će to tek postati.

Od samog osnutka (travanj 2014. godine) razvijamo svoje kapacitete i kontinuiramo dižemo svoje kompetencije. Danas u BDC-u radi 9 na neodređeno vrijeme zaposlenih, visokoobrazovanih i iskusnih stručnjaka, a uspostavili smo i uspješnu suradnju s brojnim vanjskim suradnicima, stručnjacima za pojedina područja s kojima je uspješna suradnja već postala tradicija.

Iza nas je nekoliko stotina uspješno izvršenih ugovora i projekata, a posebno se ponosimo time što nam se naši klijenti nakon jednog projekta ponovo obraćaju i s nama realiziraju i sljedeće projekte. Na taj način, s nekima od naših klijenata smo kroz višegodišnje razdoblje realizirali i 10-tak uzastopnih prijava i/ili provedbi.

Tvrtka smo uspješnog, stabilnog poslovanja, u kojoj puno pažnje posvećujemo ugodnom i fleksibilnom radnom okruženju i visokoj motiviranosti svojih zaposlenika, kao svoje najveće vrijednosti.